circles in the sand..

.. round and round =)

idag va det en slapp dag, turismen är bästast (:
ha ha ha, på historian va vi kanske 5 ? & på småföretagande va vi 12 ! haha, "mycket folk" nästan rusning in till klassrummen för att få plats :) NOOOT.

Snart åker Parina till US and A :( ..

cuz I'm TNT, I'm dynamite

Idag har jag jävligt ont i hälsenan.. jag börjar undra vafan som hände i lördags ! jag citerar från Parinas sms "det ser ut som jag har pundat i 10år" hahaha..jag har så in i helsikes ont i hälen, jag har sovit mkt av dagen för att slippa känna smärtan .. gah, ska smörja in med ibumentin kräm, ta en tablett å vira om bandage :p



ja jag klagar över min värk & jag orkar ikke bry mig för detta är det värsta året av VÄRK! har aldrig varit värre, och som Camilla (idrottsläraren) & Gunilla Schön sa "du borde bo i ett varmt land" - JA TACK ATM!
eller nej.. jag vill ikke lämna Skåne ;D

Värsta msn konversationen med Mathias!

Mathias | säger:

vi e så kass idag

sjukt..

e mma; säger:

nej jag är aldrig kass, bara lite mindre på topp!


ha det GUTT, skriver kanske senare.


.. VI fick karatefylla =)

hahahahahahhahahah de va så jävla kul igår asså ;p
ja jag vet ikke, de va helt GALET :D
jag&parina&marlene va så jävla gone ... Johanna tog sig lite alkohol igår med ;) SKOJ SKOJ :D





SKÅL MED MINTU :D







HAHAAHHA, födelsedags grisen!

Fler bilder på: http://emziii91.bilddagboken.se


HA DET FÖR JAG ÄR HELT SLUT & ORKAR FAN INTE SKRIV MER =)

That's not my name

idag va det en chill dag,! jag, parina, marlene, nikki & oskar gick till Carsano å käkade mad! jag å marlene delade en kebab tallrik ble fan helt bugasprängd ! höhöh, nu har jag bakat till päronen så jag kanske, kanske kan få fjäska till mig att åka till Väla & handla den där tunikan jag vill ha snabbt så jag kommer him snabbt ;p JAG BER DOM! hahaha!
ska bli fett lätt skoj imorgon, ;p byebye!

MALMOE

Träningsvärk + mega trött kan jag säga direkt!
det var skit kul på vägen ner till malmö , men mässan va sådär :P å hemfärden = sova :P
jag orkar ikke skriva idag, kanske imorgon!
men på lördag blir det fest :D
hajs


hej hej hej hej hej hej

här är ja, ja ja ja ja här är jag.
det är riktigt najs väder ute må jag säga, fick skjuts av mig kära moder till skolan , slapp åka  buss ! alltid något positivt (:
idag bär det av till malmö!  jag&osse har satt oss in i paparazzi positionen vi har laddat kamerorna och är redo för att fotta,BE WARE FOLK'S !

sen idag blir det Väla&IKEA i guess.. jag vill iaf hänka med moderN höhö!

puss på det, hoppas att denna dagen blir bättre än går dagen (..besöket hos madde va ju iofs najs.. )

MOHAHAHAAA


Madde sluta ljuga, jag vet att du fick huvudvärk för jag åkte ;)

.. i wanna lay you down in a bed of roses

Idag var det en av de sämre dagarna, jag va lite irriterad idag  emellanåt ;p
sen åkte jag till madde:) Det var väldans kuligt (:
imorgon bär det av till Malmö på UF mässa.. hmm, hoppas de blir lite skoj iallafall :P

I morse så spelade vi President Rövhål..
så jag till osse (jag förlorade nog?!)

" - du kan väl vara rövhålet?! :)"
" - jaja.."
"- jag skojade bara?"
"-nej, men jag kan vara rövhål"

HAHA, lille Osse :)

jag&parina har iallafall konstaterat att antingen lever vi vårt liv paralellt eller så påverkar vi varandra rätt bra :P
fast att båda är mega sura (ikke på varandra) så får parina alltid mig å skratta och osv :P haha, de e najs!

I'm yours

fick näsblod i morse, najs ju ! ;s
sen gick jag till bussen kul att jag höll på att trilla typ 3 gånger hahah, 'dållit' halt må jag ja sä.
Sen hae jag lite historia på morgonen sen turism. Förlåt Gunilla att jag & pia & parina va så sega idag ! hahaha.. vi ska bättra oss ;)
sen så cyklade jag å parina hem till parina, haha, vaddå jobbigt!? jag orkade inte hela sträckan :I Sen käkade vi spagetti och köttfärssås =)
sen skolan igen, sen hem å nu sitter jag här så jävla skönt.
jag ska se halv 8 hos mig ikväll och bara slöa! im
imorgon är det den långa & sega dagen :P mööh.
menmen, i will survive!

jag dödde idag hos parina, jag menar dödde av skratt .. parina bara: mental, mental, mental istid XD jag skrattade som fan.. helt sjukt. Ja, jag har konstig humor :P men sånt är livet !


MEHE

E = jag (N) = ngn (ingen nämnd ;)



(E) - Massera mina axlar..
(N)- Nej...
(E)- GÖR DET!
(N)- jaja...

det snurrar i min skalle

idag när jag kom till skolan så hade vi adde, så som vanligt laggar datorerna!  så vi fick håla tills turismen , där kollae vi på Karsten och sorterade massa såna kataloger osv från TUR mässan.. hahahaha jag dödde:p marlene v oxå med på vår lektion ;) HIHIH =) sen va det hemma arbete..

när ja kom hem så upptäckte jag och mor att där kom knappt ngt vann ur vatten kranen ;s så ja.. vatten pumpen eller va det heter va i sönder.. skiiiit kul för pappa e hemma typ 16.20 ....... men iallafall, farfar va här å hjälpte till å laga den så allt fungerar igen!

snart ska jag ner och äta min favvo glass = päron glass, det finns ingen godare glass :D
hajs majs

I don't want to miss a thing

helgen har varit möglig :p
mor blev sjuk i fredags så parina kunde ikke komma hit & jag fick feber igår igen så de blev inget GBG heller. Ja va lagom irriterad må ja sä! lagom skoj, men de satt/sitter väl mest i bihålorna.. suck. menmen, i'll survive blir det ikke värre så är det rätt lugnt :p
idag så va ja så illa tvungen att gå åka med till klippan å handla .. snygg som man var när man är osminkad(hade foudation på ögonlocken och runt om för de va helt rött XD)  och nyduschad så trippade jag in på Ica i stort hopp om att inte se någon som jag kände, och som tur var så va där ingen kändis ;) jag känner mig ännu fulare utan smink XD

idag ska jag bara slappa och föresten jag såg Ghost innan idag när den gick på tv;n snacka om att jag vråååååål bölade i slutet hahahaha. Tårarna bara sprutade från ögonen, så min moder sa:
 Mamma - Gråter du Emma!?
Jag - mmmmm de e sååååå sorgligt :'(
Mamma - hahaha :)

sen hände en sak til faktiskt, min kära fader tvättar huset så han kan måla om huset.. så stod han på taket vid kupan så hade tydligen stegen trillat ner... hahaha, så han stod där och kollade in genom fönstret så när ja kom upp, han bara: emma, stegen har vält :( kan du hjälpa mig :( .. han såg så ynklig ut ;p haha

see ya later alligator !

It hurts with every heartbeat

min kära mor ringde och väckte mig klockan 9, jag blev sten sur ! Enda dagen som jag kan sova utan av att bli väckt, eftersom att Frida sover lika länge som mig när vi kan ...
.. Men idag är jag iallafall ledig, fi fan va skönt. Våren är så mycket bättre än hösten, för där har man bara 1 lov och inga studiedagar ? Våren är där mycket mer lov och lediga dagar och då kan man känna sig mer på topp :)

undra vem som tänker på mig, har haft hicka enda sen ja vaknade ;)
snart ska jag bli helt klar på mitt rum, städa resten av huset sen ska jag duscha, sen åka och handla med mammi (annars glömmer hon hälften, och om man skriver lapp så glömmer hon den mohah) sen kommer Parina, vi ska väl chilla å glo film eller något. Inte så värst mycket som man kan göra här ute i ödemarken.
Fast igår insåg jag en sak, fast att vi bor mitt ute i ingenstans så är det rätt skönt för på sommaren kan man springa runder i bikini hela dagarna igenom utan av att känna att folk glor på en som om man vore en idiot. För på sommaren så tar jag vattenslangen blötar ner mig sen lägger jag mig på altanen och steker, tack gud för det :D
Och på någon vänster gillar jag vårt hus, fast att jag alltid sagt att jag inte tyckt om det, ha ha ha.

Meeeeeeeeeen jag hade hellre bott neråt i Skåne vid havet för de hade varit mycket mer najs, men eftersom att mor&far nog ska flytta efter min student någon gång så kommer jag nog ikke uppleva det nya huset så värst mycket för jag hade tänkt flytta nästan direkt efter när jag fått jobb och jobbat ett tag. Jag har hur mycket grejer som helst tills ja ska flytta :p har samlat på mig ganska så mycket.. jag ska nog ta ut alla mina grejer en dag å se vad de e jag har :D ..

I sommar ska jag förhoppningsvis jobba några veckor, sen ska jag bo hos Lennart&Anne-Sofie några dagar i Höganäs, sen ska jag väl hitta på en massa saker :D gah kan det ikke bli sommar nu!? Sista sommarlovet 4 ever är detta och det känns märkligt... för nästa sommarjobb har jag tagit studenten och måste ha ett jobb! Så detta är ju sista sommaren som man har ledigt helt (okej, om man har sommarjobb jobbar man ju några veckor) ..
Det är en märklig tanke egentligen, man har gått i skolan i så många år & ALLTID sagt "det ska bli såååå skönt när skolan är över" , visst ska det bli najs med nya erfarenheter men man har ju inte den tryggheten som man alltid haft. Vissa säger att dom saknar skolan som f a n och andra säger att dom tycker det är mycket mer najs och jobba.
Ja hittar man något som man verkligen trivs med att jobba så är det ju klart att man kanske inte längtar tillbaka, men jag menar så mycket mög och skämt som vi håller på med i skolan.. de kommer jag sakna väldig mycket för det blir nog inte samma sak på en arbetsplats. Tiden på grundskolan gick bara såååååååååå segt men sen när man väl kom till gymnasiet så har tiden gått riktigt fort, jag menar vi har redan gått mer än halva tiden! Om 1 år är det vi som klär ut oss och har sommar tema osv, nästa år är det vi som snart ska på student balen..

Sen när man väl flyttat hemifrån, då är man ju helt ensam i sin lägenhet eller vad man nu flyttar in i.. då är där INGEN som säger till en vad man ska och inte ska göra, så skapar man sina egna regler. Men de måste ju kännas väldigt tomt i början, man är ju van vid att ens far galer på morgonen: FRUKOOOOOOOOOOOOOOOST och att modern tjatar om att rummet ser förjävligt ut. Sen har man alltid varit van vid att alla grejer finns hemma och så, då ska man själv handla och själv vakna och själv hålla i ordning. Visst ser jag framemot att skaffa eget men de känns ändå lustigt..
menmen, man klarar väl allt det med!

Nu ska jag faktiskt städa :) (OJ, jag klarar visst av att städa själv och jag kan laga mat och baka, jag är en händig kvinna som Parina brukar säga ;) )

hajs majs på dajs

the retards are burning

Från svenska lektionen;

Fröken : - blablabla växthuseffekten blablabla..
Parina: - antingen fryser vi ihjäl, eller så drunknar vi eller så kokar vi upp :O hur vill du dö!?

Fröken: - vi kör mkt mer här i skåne än i Stockholm för de har tunnelbanor osv..
Nikki: - Ja men Skåne är ju större än Stockholm!? :S ..


MOAHAHAHA

alla andra får varandra utom du och jag!

- idag var det bokförings prov på morgonen & det gick åt helvete :( sen hade vi svenska och sist engelska.
där var ett sånt band som spelade på skolan idag :P snacka om kryddat med folk på torget.

sen när jag kom hem.. ( det kommer låta helt fult) .. jag solade på altanen :D där va faktiskt 22 grader så det var sjukt mysigt, solade och åt mat på altanen :D hahahaha..
 men om man tänker såhär: "Hej jag heter Emma, ligger på altanen i shorts och linne den 19 mars och solar" så låter det ikke riktigt friskt :P men det var faktiskt farmors fel att jag blev sugen på det :P hahaha.

Sen efter ett tag kände jag att jag va tvunegn att städa mitt rum för där är en fasansfull röra! Men de börjar ljusna XD har stäat hela garderoben, för känner jag Parina rätt ska de snokas bland mina kläder ;) hahaha. Nu ska jag bara städa vid nattduksbordet och sen damma lite sen är jag helt klar ;) I'm proud over myself ;D

POSS!

:( :( :(

frida va ute med katten i kopplet.. så har vi ett växthus så såg han typ ett löv som flög omkring där inne, så han hoppade rätt in i glaset så de gick i sönder så de blödde från näsan och munnen på honom.. frida fick panik å smsa mig att jag skulle komma ut så bara hoppade han omkring i växthuset å hon grät så chockad hon va, så jag fick försöka få ut honom där i från så han fick lugna ner sig i  gräset å tröstra frida... det var hemskt.


För bra för att vara sant

idag va det soft dag, hade svenska ett mini tag sen kollade på en film.. sen håla till halv 3, sen prov och halv 4 bussen hem :D mhahaha.
när vi kollade film i aulan så s oskar såhär HÖGT: FI FAN VA FULT !!! så de som vände sig om bara :O? han bara: JA JAG SÅ KLART ! HAHAHAHHAHAHHA.
hängde med parina hem å vi såg gårdagen DH avsnitt,me like.
provade även spikmattan de gjort satans ont i början sen så kändes det knappt :P



osse da man & jag

ha det :P

MÖH

(M = en man E = jag)

E - antar att du har lika tråkigt som mig?
M - nej, jag har tråkigare...
E - tror jag ikke ;O
M - jo, för jag ligger på topp av tråkighet atm..
E - jaja, jag tror dig;)
M - HOPPAS JAG ANNARS NITAR JAG DIG ;)

love lockdown

idag har jag varit hos optikern, fick fan nya linser :D mohahahaha, jag har fett synfel, och hon optiker hon bara;
 - du har konstig form på ditt öga, egentligen skulle vi special beställt linser....

(ÄR IKKE MINA ÖGON LIKA RUNDA SOM ALLA ANDRAS!? svar : JO :D)
mohaha, får mina glasögon inom 3 vickor ;) lite najs :D

RUN TO THE HILLS!

........ run for your life!

jag är så sjukt trött nu ! mohaha men jag gick iallafall till skola idag, men jag känner mig bättre idag :)
idag va det administration i ett litet tag, som vanligt fuckar sig datorerna -.-'
sen var det sån föreläsning och det var ikke jätte kul precis !
Sen va det turism :D de är roliiiiiiiiiiiigt (: men vi gjorde inte jätte mkt idag, eller egentligen gör vi alltid det men de e roligt på ett sätt så det känns ikke som att man gör ngt besvärligt =)
sen v det samhällskunskap och jag har redan glömt vad vi gjorde där ;s eller jo , vi fick instruktioner till de här rollspelet vi ska ha ...
på historia var det eget arbete.

snart åker parina iväg :( jag kommer sakna henne så jävla länge som hon ska vara iväg, men jag hoppas hon får det fett skoj ;)

ha det gutt mos :)


where is the love?

mohahaha, jag har soved nästan hela dagen xD
jag har gjort en lista på vad jag måste handla:

- nya jeans
- nya tights
- nytt långt svart linne
- flytande eyeliner
- skor

hoppas jag får en maffig lön (A) nästa vecka ska jag nog få min nya mobil =)

(hajen introt) ... när jag kom ner låg min barndoms fiende på diskbänken för upptining - FLÄSKFILÉN!!!!!!!!!
när jag va liten fanns där inget som jag avskydde lika mkt som fläskfilé, hasselbacks potatis och sås, verkligen INGENTING. jag gjorde allt för att förstöra fläskfilén i smyg så inte mamma och pappa skulle ana det, jag rev upp lite av plastet och kryddade med någon äcklig krydda, jag rev av lite av plastet när den va i frysen - bara för att få slippa äta det! Men det lyckades aldrig ;(
Nu för tiden kan jag äta fläskfilé bara jag slipper hasselbacks potatis och idag hoppas jag på potatisgratäng så jag kan fetta in mad =) mohahaa

igår skrattade jag tills jag nästan trillade ner för trappan, jag & min tröga humor asså.. MOHAHAHA. De va en sån länk som jag fick .. dom har speedat när dom pratat sen gjort slow motion XD jag dödde nästan :D


hajs majs

Will I ever fall in love?

hahaha mög melodifestivalen, men de va en jävla tur att Caroline Af Ugglas inte vann iallafall, för den låten var ikke i min smak!
Måns va lätt den snyggaste ;) han är sååååå snygg :P

jag har gått å blivit sjuk, fett dåligt har jag mått idag :( Förkyld och halvt febrig ..... men de e ju skönt :( NOT.

nhflienhgoienhgb lhvoigvnerwhjn ghjweishrgn jag blir så ledsen :P

igår var jag hos nathalie å de va roligt :)

imorgon ska jag plugga som fan, jag har 0 ork :s pluggade körteori idag och det känns som att jag kan en del men jag får väl fortsätta, sen ska parina hjälpa mig lite med bokföringen :)

sen är det skola igen, dock tror jag ikke att det blir på tisdag ;S fan det hade jag glömt ! men jag ska till optikern och jag får inte lov att ha linse på mig alls den dagen och mina brillor är förstörda så jag kan ikke gå till skolan, för med synfelet -4.5 och -5 så få rman rätt ont i huvudet att försöka koncentrera sig på att se å då blir det inte lilla skallebanken heller ju:(
(     MÖGEL! jag pallar ikke ha synfel, när jag är en "riking" ska jag göra sån ögonlaser :D haha om jag vågar:P hoppas jag gör det .

sen så på fredag är vi lediga, fi fan va skönt & på lördag blir det tur mässa i gbg :D ska faktiskt bli skoj (:



MOHAHAHA, såg min pappa springa som en iller för första gången i mitt liv idag!
Det var se värt ;)

Let's play a love game

Idag mådde jag verkligen ikke bra i morse, och dessutom blev det värre för jag vaknade 6.30 av att pappa ringde å då hade frida inte stängt dörren ordentligt i bilen så vi trodde att batteriet hade laddats ur.........
... så gick jag ner till mor och sa att jag gick ut å ska prova att starta bilen, men som tur va så gick den.. jag tror min granne underade vafan jag pysslade med för han ätade tidningen när jag bara gick ut å starta och gasa en gång i friläge och sen stängde av för att se så den pallade trycket sen gick in igen XD han trodde nog att jag va helt gone ..
sen när jag kom in hade jag så mkt skallebank att jag inte kunde ha ögonen öppna och de va väl för jag blev stressad av allt jag skulle göra flr jag skulle ge hundarna, ge frukost till mor för hon är sjuk och så.
Först tänkte jag gå till skolan men mor tyckte att jag skulle vara hemma för att jag var/är så dålig.
Jag menar kommande yrsel attacker å "kronisk" huvudvärk i 4 dagar är ju najs!?

så jag å mamma kollade på desperate housewives :D haha, hon tycker faktiskt att det är bra, så hon vill fortsätta se avsnitten ;) MAHAHA.
men sen när jag skulle gå å ta tabletter upptäckte jag att toalett dörren va låst ;S (DEN KAN INTE GÅ I BAKLÅS!)
jag&mamma fick smått panne..  så jag fick ta en nyckel å vrida upp låset å där va ju ingen :S helt läskigt!!!!!!!!!!!!!!!


nu ska jag se vidare på beverly hills!



.. i skåne är jag real g'

MAHAH snygge bilden jag hittade ;)



Hand i Hand

Det jeg vil sige nu
det har jeg gemt til dig
det stærkeste hvisker jeg
og lægger mitt hjerte hos dig

Man lever en enda gång
så gör allt du kan
låt elden brinna starkt
och se på varann

När dimman har lättat
och den sjunde vågen slår in
tar vi sats ifrån klippan
och vi räds då alls ingenting
och vi håller kroppen varm
såsom bara älskande kan
hand i hand

Idag så va ju ikke gunilla på turismen, men vi hade Freddy ist !
Mahah, jag sa en sak som Freddy aldrig kommer förstå ;)

Freddy - Är inte jag där så lämna in det till Monica i receptionen :)
Jag - MONICA, VISSTE DU ATT!? DET FINNS SMÅ KINA FLICKOR I PAPPERSKORGARNA... I KINA!
Freddy - Sofia, kan du förklara vad hon menar?
Sofia - Nej för dom håller alltid på så!

MAHAHAHA :D
Snart vet väl alla på torget att när jag, sandra & parina är ute på torget och ser misstänksamma ut med e bunt papper så är dom försökskaniner ;) haha




Det sugiga är dock att jag fortfarande mår dåligt, och min moder börjar bli orolig.. får väl avvakta ett tag eller får jag gå till skolsystern och fråga henne vad detta nu kan vara för något mög, så kan det ju vara allvrligt så har jag det med.
Jag har ju "bara" reumatism och jätte, jätte, jääääätte dålig syn XD Men jag ska snart få nya linser och nya brillor, men det tar väl ett tag med glasögonen för på tisdag ska jag till optikern och då kommer jag vara helt blind hela dagen .. Eftersom att jag har typ -5 på mina ögon så ser jag ikke så värst bra ha ha ha.


jag kommer inte hem ikväll om jag känner mig själv

YRSELATTACKER OCH HUVUDVÄRK! kan ja kalla denna dagen!  är det farligt?! Har typ mått så i flera dagar !
haha, och Parina började nästan gråta på turismen och när någon gråter börjar jag med gråta ;S
haha and I don't know why !
gah så måste jag sätta mig med historian p jag har svin ont i huvudet:p menmen, jag klarar väl de.

Mina mål:

* Låta mitt hår bli lite längre
* Låta mitt hår vara svart
* Gå ner 5 kg i vikt till sommaren
* SLUTA äta godis på vardagarna !!!!
* Försöka börja ut & gå eller springa igen

MAHAHAHAHAHAHA.
& för att göra allt lättare ska jag ut å gå nu ;)

PUSS PÅ DET.



HEHE gammal bild, men här syns mina smilgropar., vilket dom gör rätt ofta XD
MAHHAHAHAHAHAA. mamma är avundsjuk på mina ögon & smilgropar ;)


SOMMAR!

fan, hittade en massa sommarbilder på datan :P
fi vad skönt det ska bli med VÄRME!


detta är far vid vårt växthus MAHA. got ya!

VOVSI

Jag måste bara lägga in en bild på vår Newfoundland för han e såååå sööööt =)
Han heter Rufus ;)


han e najs

HELGENS HITTEPÅ!

I fredags var det skola som vanligt:P sen när jag kom hem bakade jag och städade och packade lite grann.
Sen så stack jag&mor å handlade sen åkte jag till Josse så gjorde vi vid oss och förfesta lite :P sen eftre sju bar det av till festen i Vedby, de va feettttttttttt kul! MAHAH.
Festen va i ett sånt stort växthus med pool ;) och nej, jag badade ikke! haha.




min outfit =)



jag&josse


Josse, Linus, Tom & jag

men där är fler bilder på bdb, orkar ikke lägga ut här :D
http://emziii91.bilddagboken.se


IGÅR:
va jätte sleden, och sen skulle parina kommit men jag mådde dåligt, fick migrän ;S så jag sov ganska länge..


inre aggressioner

JAG ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ FRUKTANSVÄRT ARG!
.. har suttit sen 10 med historie provet och jag förstår inte, jag har bara kommit till hälften :S
jag börjar snart gråta av ilska :I
jag är ikke smart när det gäller sånt här, jag gförstår till exempel andra världskriget men sånt "intresserar mig" väldig mkt,såna här med imperialism är helt gone =)

....

You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful



mitt 100e inlägg är ju? "upp piggande"

mögel, mögel, mögel, mögel, mögel mögel, mögel, mögel, mögel, mögel mögel, mögel, mögel, mögel, mögel mögel, mögel, mögel, mögel, mögel mögel, mögel, mögel, mögel, mögel mögel, mögel, mögel, mögel, mögel mögel, mögel, mögel, mögel, mögel mögel, mögel, mögel, mögel, mögel mögel, mögel, mögel, mögel, mögel mögel, mögel, mögel, mögel, mögel mögel, mögel, mögel, mögel, mögel mögel, mögel, mögel, mögel, mögel mögel, mögel, mögel, mögel, mögel mögel, mögel, mögel, mögel, mögel mögel, mögel, mögel, mögel, mögel mögel, mögel, mögel, mögel, mögel mögel, mögel, mögel, mögel, mögel mögel, mögel, mögel, mögel, mögel mögel, mögel, mögel, mögel, mögel mögel, mögel, mögel, mögel, mögel mögel, mögel, mögel, mögel, mögel mögel, mögel, mögel, mögel, mögel

Release me

HAHA, i morse när jag givk till bussen sjöng ag på "love lockdown" så vände jag mig om av ren reflex så va där en man bakom mig som hälsade :O jag bara: hej... sen halv sprang jag där  ifrån HAHAHAHA. allt sånt händer MIG!
Mumsig dag!?
först svenska där fattade jag ty inget XD sen samhälls lektionen som va full av diskutioner som vanligt& sen idrott sen stack jag&mor till hbg för båda skulle bli torterade :S..
jag fick spruta i ryggen, asså jag överdriver IKKE det svartnade för ögonen när han stack :S sen när de va gjort så blev jag lite yr ha ha ha. men ont gjorde&gör det fortfarande..
hoppas på att jag kan gå iväg imorgon!

HAJS MAJS

Ja e en tanta som söver ettemidda!

GAH min rygg dödar mig långsamt & smärtsamt.
Idag på hålan så åkte jag med PArina hem, så åt vi o sånt.. sen satte vi oss vid datan:

(jag) - Jag är trött -.-
(parina) - Jag med -.- , ska vi sova?
(jag) - JA :D


sen sov vi typ 40 minuter HAHAHAHA. Vaddå kärringar som söver ettemidda xD !?
sen höll vi typ på att dö när solen sken oss i ögonen när vi skulle cylla tbk till skolan, och jag cyklade som en jude för jag ville bara komma dit & slippa sol ljuset medans jag fortfarande va nyvaken.
På lektionen påpekade en del att jag såg helt nyvaken ut XD

sen sågick jag till åbyplan för mamma svarade ALDRIG sen ringde hon, hon bara: du kan åka med mig hem? så jag bara: GAHDHWEHSGOUEROGNBVEOT UBIRJBLTRIUGEHRNJIPBFJ! så fick jag gå tillbaka till skolan -.-

sen däckade jag i soffan och kollade på beverly hills - typ en av de bästa serierna tillsammans på delad 1 plats med Desperate Housewives =)

imorgon skall jag hänka med mor till doktorn för min rygg ju.. hoppas han gör ngt åt den för inatt kom jag på mig själv sitta upp och sova :I asså rätt upp & ner.. haha jävla mongo :p

jag behöver en ny mobil för min är helt i paj och jag har inte pengar till det -.- ....
jag hatar mig själv för jag struntade i att handla ny för mamma bara: det är väl onödigt blablabla. så tänkte jag att de kanske det var men synden straffar sig - jag skulle lyssnat på mig själv o.O
men så tror jag alltid att hon har rätt fast att hon i själva verket ikke har det alltid :P men oftast (A) men inte nu så jag är så frustrerad och lissen! Jag  ska smöra för henne å se om hon kan fixa en ny =) MAHAHA men det lär ikke lyckas ;P



YEYEYE snart foder, GOTT!
hajs majs


Bum like you

- MEHEHE haft skallebank hela jävla dagen, men det är ju skönt... på historian kändes det som om mina pupiller bara rullade runt i ögonen, som om jag inte kunde kolla på en ska utan av att flytta ögon , och det kunde jag ikke ;s det var fett hemskt.

menmen, de käns iaf lite bättre nu så jag börjar bli på topp igen om ikke ryggen klyddat som den gör! ska nog hänka me mor när hon ska till doktorn och se vad han säger för detta är så gått som ohållbart  :P MAHAHA


och efter maten så skulle jag torka av bordet.... då small det i ryggen :) SKÖÖÖÖÖÖÖNT
har inget mer att berätta just nu :S
hajs majs kajs


Jag dansar aldrig nykter?!

jag mår dåligt. Har ngn konstig huvudvärk - känns som feber men har inte det än.. sen så har jag ont i min fede mage och mår illa och det känns som jag har halsbränna :S  =(
men fick några bilder sen i fredags som  piggade upp mig ;)


"OKEEEEJ!?"










 

RSS 2.0