Fuckin' with me!?

Nu är det kanske dags att uppdatera mitt liv lite!?
Jag blev glad när jag vaknade i morse, PARINA hade skickat sms!!!!!! Hon är himma, tack gode gud. Är i behov av att prata med dig ! Ring mig när du vaknat ;)

Yehepp, i söndags så packade bara jag och chillade som fän, sen i måndags så ringde klockan 7.00, MUMS haha då började vår färd mot Österlen :) Först så stannade vi på Bo Ohlsson i Tomelilla, sen åkte vi till Skåne-Tranås till Chokladfabriken, såå jääävla god choklad =) Sen så åkte vi till Kivik, musteriet&hamnen sen till Stenshuvud och sen till Ystad, och på den sträckan(streckan!?)  somnade jag ganska rejält! Skönt var det iaf !
Sen gick jag i stan ett tag, sen hämtade tobbe mig :) Så sov jag hos honom ! jäkligt najs! :)
På tisdagen skjutsade han ner mig till Ystad för då skulle vi vidare, så åkte vi till Smygehuk å massa sånt sen hem.
Sen var jag sleden och glodde på film hela kvällen.
Igår så åkte jag till Sanna, så sat vi å snacka ett tag och sjöng Abba låtar så kom hennes pappa och frågade om vi var lyckliga, sen hade vi såna tröga konversationer så när vi kom in satt hennes far och skrattade haha! sen kom kim&sara så åkte vi ivaj på raggarrunda ha ha ha, kände ju starkt att jag ikke passa in därva ;) så var vi ivaj ett bra tag sen så åkte jag&sanna hem till sanna igen och kollade tv å snackade sen åkte jag him!
Idag så väckte min mor mig 8.30 (:@) sen ar de bara att slänga i sig frukost å sen gå ut och bära väck plattor, för nu ska dom göra om vid furstukvisten (om det stavas så :S), ny trappa å ny gång å sånt. For hilvede, dom har hållt på hela sommarN med annat, jag blir knasig ;)
nu pallar ikke jag skriva mer
PÖSS!

Hej mitt hår är jävligt solblekt, fast de ser typ oranget ut på sina ställen. HAHA


Fuckin' with me!?

Igår åkte jag och madde till HBG festivalen, de är alltid skojjigt att va med madde, vilket jävla ställe man än kommer till ;)
dock började det regna och åska så vi sprang til Knutan och stod där kanske en halvtimme ha ha ha! Sen så halv sprang vi upp till Nicolai där HT var (; galen färd!


PÖSS

Fuckin' with me!?

Jag har reagerat på denna värmen. Jag har haft huvudvärk sen söndags och när jag tog tempen i  onsdags hade jag 39 graders feber. Mår bättre nu iaf, men det är inte lika kvavt heller. När jag var och handlade med mina päron (VAR TVUNGEN ATT HANDLA OUTFIT TILL NÄSTA HELG, MYZIIIIIIIII ;) ) så mådde jag ganska dåligt så jag gick och la mig i bilen och somnade där, wohow inte alls varmt liksom!
Menmen, klagomur - avstängd.
Idag vet jag ikke vad jag ska göra, det får tiden utvisa!
Mor&fars sista lediga vecka, nästa vecka alltså. Sen ska jag med jobba.
På fredag är det FEST! efterlängtad FEEEEST! Så jäkla najs alltså!
Och jag tror att Parina kommer hem snart!!!!! Thank you!
Jag tyckte nyss att jag hörde en snarkning från nedanvåningen, hmmmm, fan vad mobbat det är pappa.
Jag har beslutsångest som heter duga, ska jag ha hel lugg eller sne lugg !? MÅSTE klippa min innan skolan börjar, om vi säger som såhär så är det ganska tjockt så det är svårt att använda plattången och DÅ är det skandal!
(fan, klagomur på)
Jag märker att detta är ett jävligt meningslöst inlägg, men jag har ingenting att göra. Och jag är FETT trött, jag somnade kanske halv 2, sen vaknade jag av att jag hade damp i sömnen, mina ben killade och då blir jag vansinnig så fick ja gå upp å gå en runda, sen så vaknade jag typ 8 av att frida ställt klockan, så jag ska nog vara en tanta som sussar ettemiddag idag. Jag sedor här och skriver men sängen ser jävligt lockande ut, men då hinner jag väl bara stänga ögonen så kommer frida hem och håller liv så då kan jag lika gärna vänta tills efter lunch, gud det verkar jävlans arbetssamt!!!!!!
ÄH, orka skriva.


pöss

Fuckin' with me!?

Igår så var jag ute och övningskörde, sen gick en runda i sköven! Sen så åkte jag till polacken så körde jag och madde och polacken till ica och handlade el taco :D så jävla GOTTTTTTTT! sen snackade vi i det oändliga, frågan är om vi ikke egentligen får öronsår av allt snackande ;) haha, det är så jäkla behövligt ! Sen tog vi några omgångar twister - JAG VANN! ;D
Idag har jag övningskört skit möd, vatt ute och vandrat i sköven med mina päron på jakt efter svamp HA HA, följde med för jag ville köra (: Vi fick dock ingen svamp och vi strövade runder i fridfullhet och alldeles i våra egna världar så vi gick vilse! MEn min far har bra lokalsinne så han hittade "bettan" (pappas golf) igen (:
annars har det varit chill!
imorgon ska jag hjälpa farmor med flytten, sen så får jag se vad som händer&fötter.
Ystad nästa vecka iaf, skönt (:
pöss på det!


jag&madde när vi spelade twister igår :)


SEGER BILDEN :D madde bölar;) (inte på riktigt) hahah, vi har typ samma min :S alltså på munnarna :S haha, jaja ligger i släkten, precis som allt annat hahah.

PÖSSAS

fuckin' with me!?

Jahapp, de va minsann längesen jag skrev här! haft maxat med grejer å göra :D
I måndags var jag&madde&sanna på biltema och familia på dagen, sen kom sanna på kvällen (: I tisdags kommer jag minsann ikke ihåg vad som hände ;S i onsdags var jag och madde på äventyr i helsingborg ;D i torsdags kom sanna på kvällen. Var på stranden onsdag-fredag på dagen, sjukt skönt!
Fede fest på fredag kväll, kommer knappt ihåg ngt från bilfärden hem och bakfyllan igår sög. haha, menmen har bara mig själv att skylla:P



vi ville vara lika bra som dom andra:O


som dessa dåva!




Me&my babe!

Ikväll så var jag hos sanna, skojjigt:D åkte cadillac med rutorna nere och 50tals musik genom klippan;) HAHA!
så jävla najs. Annars idag har jag övningskört bettan & chillat :)
PUSSPUSS!

Fuckin' with me!?

I fredags så skulle mor&far bjuda hem mikael,robert, sofia & anton :D så kom madde med och sen sanna så kollade vi på Arn, sååååååå jäääävla sexig är Arn alltså! haha helt sinnessjukt, sån bad boy men kärleksfull ändå!


Madde&Sanna blev iallafall glada kvinnor i fredags, det behöver dom bli :)

Igår så lekte jag med Polski, vi åkte runder i hennes cadillac och kollade på film sen :)
snacka om att alla glodde när vi åkte genom klippan ha ha ha!



PUSS!

Fuckin' with me(us) !?

Igår så kom madde och hämtade mig så skulle vi dra å bada, det var ju faktiskt solsken. Men desto närmare äholm vi kom ju molnigare blev det, vår PLAN var KROSSAD! fuck. Men vi gick ett tag i stan&fika på espresso house, sen skjutsade madde hem mig. Så smsa hon mig efter ett tag om vi skulle dra till Båstad, oh yes! det gjorde vi (: Massa 10000000000 fjortisar, men det var en riktigt najs kväll ändå. Hände så jäääävligt mkt! Sjukt. Döpte maddes nya bil med & kom på en slogan. Men det bör ikke nämnas här.
pöss


DAY 'N'  NIGHT!
Madde, du äger!

Idag så övningskörde jag till & i ängelholm, Oskar såg mig! Fräckt!
PUSS

Fuckin' with me!?

Kollade genom gamla album. Och jag bjuder på vissa bilder här!


Jag



Frida (min lilla syster) & jag



Frida(lilla syster) & Jag


Jag!


Madde&Jag ;) Lika redan då!

Igår så lekte jag med Madde, det var jävligt gutt&jävligt behövligt att snacka i 1000 år.
Jävligt kul med, tack !

Fuckin' with me!?

"Vilken är Sveriges vassaste stad? - Knivsta
Jag dödde smått när jag läste det, tänkte på Skurken från Knivsta, men hon glassar omkring med alla stekare i båstad ist :D
Idag har det varit sådär, jag är nog övertrött & så tror jag. Med tanke på att jag vaknar 7000 gånger i denna klibbiga värmen om natten.  Annars är det najs som fan på dagarna, ligga å steka på stranden å sånt najs.
Ska nog snart kila ner&glo tv ist eller ngt.. Känns lönt med förflyttning från tv'n till datan till tv'n igen!?
menmen!
PÖSS!



Fuckin' with me!?

SUSSA, SUSSA, SUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSA!
Det finns nästan inget bättre än att sussa.

Fuckin' with me!?

Precis doppat röven på datastolen, har varit hos Parina ikv, det var jävligt skoj! haha, X antal skrattdamp. (:
Annar sidag så har jag städat, bakat jordgubbstårta (mina päron har varit gifta i 17 år imorgon) och övningskört! Najs majs.
Har ikke möd mer att tillägga, men det var sjukt skojjigt ikv!

Fuckin' with me!?

vatt slöare än någonsin efter dessa jobbedagarna pga vädret. Det är alldeles för varmt kan jag nog tycka, där jag är står solen på hela tiden och det är jätte varmt! Men det har dock varit skoj å jobba! Har kört varje dag, minst en timme med! Varit en lärorik vecka höhö!
Idag efter jobbet stack jag&mor & handlade, BEHÖVLIGT!
Just nu har jag precis käkat och sitter här å lökar, skönt! Imorgon ska jag till Parina iaf (: Nästa vecka är ledigt & då ska jag&madde träffas, för det var en vecka sen typ :/ haha, om de e väder ska vi sticka å steka!
Jag&madde är lika positiva till detta klistriga vädret:

Madde - Det är så jävla varmt.
Emma - som fan.
Madde - Ge mig 10 minusgrader och snö? :)
Emma - Jatack, så kan vi åka pulka och ha snöbollskrig :)
Madde - Ja =)
Wohow, vi är nog vintermänniskor, faktiskt.

Det får GÄRNA vara varmt, men man ska kunna andas (:



PUSS!

RSS 2.0