It's a Love Story

Idag har det varit en slapp dag, egentligen skulle vi hittat på något men mamma är sjuk igen.. Hon har halsfluss igen, sist hon hade det var i november så de är ikke så bra.
Innan ringde Parina och det var kul å prata med henne, blev faktiskt glad ;) haha, jag berättade om mina ständiga problem XD.

I morgon ska jag passa barn, har egentligen inte lust till det =( Är inte helt återställd känner mig fortfarande halvt hängig:( Men chefen sa att de ikke gjorde så mkt.. I fall jag inte själv mådde dåligt så jag inte orkar.. Samtidigt behöver jag ju pengarna fast jag fick in pengar fån skatten som jag betalt så jag har pengar ändå =) men de kommer ske mkt i vår så jag behöver pengarna. Mögel, ville egentlgen vila  denna helgen innan praktiken menmen, ska sluta whina nu =)

På söndag kommer kanske Madde så ska hon fylla i mina röda slingor =)

Nu ska jag snart sussa, hajs majs!

HAPPY BIRTHDAY MOM!

Idag var det mors 40 årsdag!! det började med att pappa ringde när han kommit ut från rösa att det va pimpat vid alla korsningar XD !!!! HAHAH, bilder kommer sen :)
sen halv 8 började det ringa som fan, folk som ville ha ved & att få jaga på vår mark :S "okej liksom" så visade det sig att mammas 'snälla' kusin satt ut annonser på BLOCKET! så det har ringt cirka 200 gånger idag utan av att överdriva, va ju kul å hitta på saker ju när det ringde 24/7 ?!
Sen när jag va i helsingborg med mamut&frida så träffade jag roger han jobbade haha, stackars han!

men här kommer bilderna:


Den här var vid stidsvigsvägen XD
där är en skylt som där står grattis ann-charlotte å sånt med XD



Snyggt namn anders gett mamma 'lolita' vaddå polskt ? hahah



Vår trädgård är full med ölburkar :(



inte lite många heller ju.. kul för mor att plocka upp alla  imorgon ;) HAAHA

A million candles burning

Yeye, då va denna dagen avklarad, jag mådde piss på förmiddagen men sen blev det bättre.



haha, malins banan heter Jan-Ove minsann
ja vi har seg humor

men jag har inget å skriva :O

hajs majs

Så du dricker öl, du dricker öl?

Blö, jag e riktigt sjuk. TACK till den som smittat mig, har ikke tid för detta :(
Jag har typ sovit sen jag him kom, när mor&far kom him efter att ha tittat på nya tapeter till tv rummet så sov jag som en stock (anar att jag snarka vilket jag gör när jag är förkyld) så vaknade jag av att mamma bara:

MEN EMMA, LIGGER DU OCH SOVER? :O
- 'nej'?

sen kände jag mig tvingad att hasa mig upp från soffan och kolla min bilddagbok och blogg, de e illa att man är beroende! hahaha.



Nästa vicka är det praktik ute på en turistbyrå :) Det ska bli skoj, fas på tisdag ska jag bli torterad av min reumatolog läkare elr vafan det heter ! Höhö, skoj ju! Förra gången sa han ju att de skulle bli sprutor i handleder och vissa fingrar det gör ju nog inte lite ont i fall det bli så :( Kommer ju ihåg smärtan se när jag fick det i fingret fiiiii för vad ont det gjorde, visste hjälpte det ett tag men värken i fingrar och handleder är hopplöst. Faktiskt. Menmen, man får hoppas på lite värme&sol snart så bättrar sig värken kopiöst :)



Sen är det mors födelsedag på 40, sicka bekymmer hon har för att fylla 40, hon känner sig såååå gammal. ha ha ha, min far har faktiskt varit 40 i ett helt år utan av att bry sig ;)
Undra om jag också kommer få sån åldersnoja(?)
Jag ska säga till barnen på dagis att dom ska säga till henne att hon ser ung ut ;)
En gång sa faktiskt ett barn till mamma att hon såg ut att vara 35, gissa vem som skröt om det veckovis framöver ! haha.



Vi i klassen är helt lost i Karsten Torbjer! Gunilla tyckte oxå det var kul när vi berättade detta:
(karsten) : ååååh ååååh åååh
(ngn) : Karsten har du kontakt?
(karsten): NEJ FORHILVETE, JAG LYSSNAR PÅ PETER JÖBACKS JULESKIVA!

HAHAHAHA.



 
Nu ska jag ringa my boss eftersom att jag ska passa deras ungar lrdag kväll om jag är frisk då (:

SEE YA!

hit and run

Nån annans problem, det e nån annans problem
så snabbt vi skiter i när de nån annans problem
visst är det upp till var och en men de e satt i system
likgiltigheten för nån annans problem

timbuktus nya låt e bra ;)



Fett förkyld. . . again!
inte mkt å berätta,.
DET ÄR IKKE LÄTT ATT VARA EMMA BRUHN som parina sa;)


Don't go !

Igår var det släktkalas här, eller 'öppet hus' som mor kallar det för folket fick komma när dom ville efter 1 !
De va ju kul att träffa dom igen men annars är det lite segt på såna kalas, så jg och madde pallade ikke trycket när alla som skulle komma hade kommit så jag hälsat på dom körde vi och hyrde film o köpte gottis och stack him till madde ist!


vi hyrde en skit läskig film, de va en tjej som inte visste vem hennes mor va, så kontaktade en gubbe henne å gav henne adressen till hennes mors gamla hus så åkte hon dit, å i början så såg hon sig själv död :O asså, hon hade helt vita ögon och var helt blöt, sen kom hennes bror så såga han sig själv med. Så han sköt på den döda av sig själv så fick han ju själv skottet i benet SMARTE!?
sen såg dom hur pappan högg i mamman i sängen och hur han försökte döda barnen med att dränka flickan och att låta grisarna äta upp pojken ;O men mamman hade dom sista krafterna att rädda barnen och skjuta ihjäl pappan. Men i vilket fall som helst så eftersom att dom sett sig själva och deras sätt att dö på, så givetvis blev brodern uppäten av grisar och tjejen drunkna och då hälsade pappan dom välkomna i familjen när dom dött ;O skit läskig va det XD jag å madde klarade IKKE av att se alla scener ;)

jag vill se den filmen en gång till ;)




Sen så ville vi åka på äventyr (vart kan man hitta ngt att göra 11 på kvällen?) Men vi körde iaf in till ängelholm och körde föbi uteställena ihopp om att få syn på ngn känd person, men et misslyckades och det slutde med att Madde fick damp så hon körde förbi ett ställe minst 4 gr XD så jävla mobbad är hon :D
sen åkte vi till ekebo för vi skulle hämta syrran, där satt vi å glodde på folk och kom på kommentarer till vissa så vi skrattade tills alla rutor var igen immade XD



Idag är jag sleden och jag vaknade nyss. Pappa är nog bakfull och mamma är trött, snacka om b-låst, de borde vara mor som skulle varit bakfull för de e hon som fyller 40 xD men om pappa dricker dricker ikke mor för hon vill att ngn ska vara nykter fall något händer och det är ju bra :) Så har det alltid varit :) Har sett min mamma full 2 gånger i mitt liv =) hahaha.


Nu har jag pratat av mig lide!!
Fast en grej är ful, 2 släktingar som jag inte sett på ett år kände ikke igen mig:) stabilt!

take care.

Jeg kenner hva jeg kenner

Lugn dag I guess, jag å marlene började prata danska innan, så oskar bara: gud va bra du är på danska emma:O jag bara : höhöhööh.

pratade även danska med freddy när parina stod bakom å gjorde massa miner ;) hahaha. så vände han sig om hon bara: hej freddy (A) :D han bara: hej :)




-Nu är det äntligen helg. skönt men de kommer vara full rulle imorgon iaf ;P skasnart se let's dance :D sen ska de bli lugnt =)

hajs majs

Det är inte lätt att vara skurken från knivsta

Wohow!


Idag var det små företagande på morgonen, jag fattade verkligen NADA av bokföringen ;S menmen.
sen var det ju håla på svenskan........ dött tänkte jag men så hängde jag med Parina hem ist  =) Så vi fixade blogg och sen hittade vi en ny bra låt ^^ sen åt vi pan pizza, mumma.



sen va de back to school, då var det engelska där hände inget vettigt vi var i det där språkrummet å polski räckte 'fuck you' till mig så jag börja skratta :( haha.



sen va det affärsturism där va som vanligt =)
när jag gick till bussen hade jag följe med Polski till körskolan, haha, de va nog dagens skrattanfall jag fick där, å precis när vi sagt hejdå ringde parina & hon förstod inte hur så ktkunde hända på cirka 5 minuter xD

hahaha, ajaa:p nu är jag hungrig igen fast att jag ätit precis =( men mor slutar snart så de blir kvällsmat snart i hope =)



Buffalo Soldier

.. diggar bob marley, han är heff.


Dagen:

Jag f- Kom till skolan 9, då fick man reda på att de vAa håla tills 11, kändes lönt?
sen var det samhälls kunskap, inte mitt starkaste ämne precis för jag är inte så insatt i politik elr ekonomi på de viset.

jag fick damp igår för jag frågade pappa om inte Danmark är ett rikare land än Sverige efter som att om man ska växla 100 danska kronor får man ge 150 svenska :S fast nu tappar dom ju rejält på att vi inte åker över och handlar på samma sätt som förr, fast alltid när jag är i danmark så är där alltid kryddat med folk & jag drömde om gågatan här om natten ;S sist jag var i DK handlade jag kläder & de blev mega dyrt :O haha, snacka om ruinerad som när man handlar grönsaker på mat öppet i kvidinge :O haha. så pratade vi ju även om Barack Obama, eftersom att han numera är president, visst är han mega poppis men då kan han väl se till så det ekonomiska blir bättre för alla parter ? :) hahaha.

sen var det idrott, najs med styrketräning & Yoga. fast jag känner mig helt slut i kroppen faktiskt!  men de är skönt på ett sätt.
Sen var det affärsturism, vi läste och sånt.. sen började körteorin =) kommer nog bli ganska sega men lärorika lektioner, de känns bra att börja läsa teorin, gick igenom vägskyltarna innan och jag kan faktiskt en hel del även om pappa tveka på min förmåga, men sällan liksom? Men jag tror han gör det för jag ska sätta mer press på mig.. menmen :p

jag ska vara ärlig & säga att jag skulle egentligen städa och baka idag men jag struntade i det, har ändå gjort masa annat ist.

 Allt & inget?

Hehe, de ska bli kul å leka med Maddiis på lördag sen ska vii ut till träsket å hämta frida :P hahaha..
Jag kör stenhårt med mina: JEG KENNER VA JEG KENNER FORHILVETE & Å HUR FAEN SKULLE JEG KUNNA VEDE DEI? hahahahaha, de smittar av sig på dom andra :) Najs majs må jag allt säga.



Tveksamhet

nu börjar de dra ihop sig för färgning elr slingnig för mina röda slingor börjar bli jävligt fula.. frågan är om jag ska satsa på mörkt hår eller ljusare? Typ blonda slingor i hela håret? inte hel blond men ändå..
Dom flesta tkr mörk men jag vet ikke! haha.

HAJS MAJS !

What's your name ?

LÅLÅ, ny dag.. den va väl sådär i början sen blev det bättre.

RELEASE ME, min & parres special röst ;)

Sen osse klantade till sig rejält innan haha, han skulle ha en pärlboll så medans han hämtade sin cykel så köpte jag&marlene en pärlboll till Osse så länge. så sen skulle han då gå ner med cykeln från trapporna, så hade han pärlbollen i handen så hoppar ju hela cykeln så han tappade sin pärlboll HAHAHA, lite synd va det om honom, men hans min va obeskrivlig.


Annars va där väl inget mer å berätta idag faktiskt..

Så take care.


Don't be dirty ice-cream, baby

Home at last, haha.



Dagsläget:

Wohow, denna dagen har varit helt ok ! Redovisning på turismen gick väl sådär :p men gjort e gjort. Sen skrev jag turism prov å sen lämnade in historian =) Känns skönt, men historian gick åt h*lvete. menmen..
.. sen så slutde vi lite tidigare från historian då va jag me marlene&calle i väntan på booossen.
Men vi slapp gå till stationen för vi fick skjuts av Calles kompis haha, latisar =) När jag kom him lagade jag foder & nu sitter jag här å degar, rätt skönt.


Parina, imorgon på hålan får vi ta lite nya bilder  ;) hahha.



Ska jag ha långt elr kort hår?
HÖ HÖ HÖ, men jag kan dock ikke säga att jag saknar mitt långa krylliga hår xD


TAKE CARE.

Home Sweet Home

Gårdagen:

Madde kom hit, vi kollade på Eva&Adam, HAHAA. de va verkligen vår favorit serie när vi va små!!
Men innan dess körde vi till klippan och handlade 'GOTTIS'  ..
Jag må säga att vi har nog inte alla pommesen på tallriken :O .. Ligger i släkten (:


Dags läget:
SLAPPAT !! ! ! ! !  ! !! ! ! !
& tänker faktiskt fortsätta med det (:



Morgondagens planer:

- Skolan!!!
- Hem å städa
- Laga mat

Mor ska va på personalmöte hela kvällen :( hahah, så därför måste jag laga foder:(


Veckoplaner:

-
Baka
- Hjälpa mor inför 'Öppet hus'


Veckans blö:

S L Ä K T K A L A S !
Eller ja, iaf öppethus så folk kan komma å gå som dom vill, de e mer krävande än att de e en bestämd tid dom ska komma, jag kommer ihåg förra året när far fyllde 40, ja va ju rent slut på kvällen så kollade jag och madde på 'Dude where's you car' jag orkade inte ens skratta =( då är det illa :D
Men detta året ska jag vara lite mer vaken, haha, förra året kan ju bero på att jag varit i ystad helgen innan sen blev jag sjuk så va jag ju frisk när dom kom men allt hade väl tagit på krafterna (:
Detta året ska jag&madde köra å hämta syrran på fjortisbo på natten, så det blir en helkväll med oss :D hahaha!


HAJS MAJS



Båda har gottis / chips i hela monnen ;)

Sweet about me

Dags läget:

Äntligen mår jag bättre, dock klyddar halsen fortfarande =( De gjort ganska ont att svälja haha, menmen ! Blev iaf feberfri igår kväll =)
Ikväll kommer Madde ett tag till mig vi ska kolla på film, najs (:


Gårdagens tv program:

Igår såg jag på Let's dance med päronen, de e faktiskt roligt det programmet ;) Jag menar de finns ju dom som verkligen är katastrofala och Tony i juryn är ju bara så konstig ;) Han blev 'kär' i världens starkaste man när han gjorde någon sån höftrullning HAHA. LAILA SKA FETT LÄTT VINNA!


Gårdagens pratstund:

Igår pratade jag&parina i telefon hur länge som helst, asså fan vilka minnen man har xD
Speciellt den lilla incidenten i E korridoren förra året =/ jag SKÄMS över mit damp, men de e gammalt&glömt (:
De va så att Parina trodde att jag&en kille hade ngt på G så ifrågasatte hon de så fick jag värsta SINNET så hon bara: oooooooookej. HAHA, snacka om dåligt humör /:
Planer:
Snart börjar mitt liv på riktigt, eftersom jag vari halvt deppig i typ 2 månader nu har jag inte haft ork eller lust att jobba men nu ska jag bannemig ta tag i mitt liv igen. Nu kommer väl många tro att jag spelar, men jag har mått dåligt men hållt det för mig själv som vanligt. Men iallafall, min sjukdom kan ha vait mkt påvärkande eftersom jag har&haft väldigt ont på sista tiden..  Men jag ska passa ungarna snart & sen så bär det av till bageriet på sportlovet och påsklovet, jag ska spara ihop till en ny mobil eftersom att min börjar bli kass =)


tack för mig=)

I'm your biggest fan, I'll follow you until you love me

Som Laurent wolf's låt: NO STRESS, om det ändå vore så lätt =)
Mycket i skolan nu faktiskt, idag lämnade jag iallafall in mitt hemprov i Samhällskunskapen. Mögel. Sen är turism arbetet så gott som klart..

Jag ska praoa i höganäs vecka 6 !!!!!!!!!!!!!! fett najs !!!!!!!!!!
jag blev faktiskt glad, så nu ska jag gå med glädje till rektorn imorgon och lämna lappen=)

jag har smärtor i ryggen, again. roligt ju :) :( :) och så är det ju idrott imorgon, känns lönt...

blö, hoppas det är mat snart, jag e as hungrig

hajs på majs.



Dagens DISS!

Jag&Madde va ute med hennes lilla battmobil och handla, så kom vi i rondellen så skulle jag läsa på en bil,
jag bara: KvidingegolF.
madde bara: Kvidingegolv?
jag bara: JA JAG SA FEL!!!!
hon bara: ooooookej
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

Ursäkta mig som frågar men när rymde du från Zoo?

Du e la go  :)

Nu har jag vaknat, skönt & sova ut lite..

Igår var Denise hos mig, vi kollade på Wallander &  hon blev rädd :D haha, sen kollade vi på ett avsnitt av Skärgårdsdoktorn, den serien är så bra & Wilma är så söt (: haha.

Om tre timmar kommer kära kusin, då blir det bye bye för lite av mitt & fridas hår! Det är alltid lika nervöst när man ska klippa sig, mitt hår har ju trots allt blivit ganska långt men det är ju samtidigt inte så konstigt när det växer som ogräs!

Så det är väl ungefär vad som lär hända idag, jag ska ta & plugga lite Turism sen tror jag.
Det ska bli kul och se det nya schemat haha, jag e lite nervös för att de kommer bli rätt tufft. haha.
Jag ska iaf börja läsa teorin till körskolan nu på vårterminen & det är ju positivt, annars fortsätter ju min historia.. Det arbetet som vi ska skriva nu kommer gå åt helvete =( haha, tyvärr!

HA HA, jag har haft två psyko drömmar nu på kort tid :O Det är så jag vaknar å e helt skräckslagen XD
Första var såhär:

Jag var inne i helsingborg på Synsam och skulle köpa nya brillor, så hon expediten hon försökte hitta ett par glasögon till bra pris, så sen när jag bestämt mig så gick vi ju till disken, så la hon pengar på disken och sa att hon bara skulle gå öve vägen, så jag bara 'jaja' sen kom där till bara en man ( han där som spelar doktor holtman i skärgårsdoktorn) och han sa att jag hade stjält hennes pengar, så drog han med mig sånt långt in i en byggnad, och när jag sen väl fick chansen att springa därifrån så var det som att jag sprang genom sjukhuskorridorer och för var korridor jag passerade så jagade någon mig och i sista korridoren var det en handikappad som jagade mig enda till knutpunkten så hade jag ju lagt mina pengar på synsam så jag kom ju inte hem =( skit läskig..

och den andra kommer jag inte ihåg längre :O men jag var utomlands iallafall!  ha ha.

På riktigt så måste jag till Optikern men det är lite läskigt nu i och med min dröm hahaha, men mamma får följa med(H) haha, hon år ju pröjsa för linserna & brillorna ändå (: jag har typ -5 på det ena ögat, ser fan knappt ngt utan glasögon eller linser.. Om någon står någon meter från mig ser jag typ ett beiget huvud och hårfärgen och färgen på kläderna men inte vad det är för kläder xD haha, de är ganska jobbigt.

haha, jag kom på en sak som är ganska ful, jag har en dålig ovana, jag smaskar i sömnen & vänder mig ganska ofta och när jag är förkyld brukar jag snarka, men de jag skulle berätta är att jag har en 80 elr 90 säng, jag brukar oftast ligga intryckt i väggen men ibland råkar jag rulla ut från sängen och då vaknar jag ALLTID när jag liksom är i luften halv vägs nere.. Det är så JÄVLA fult :D och ont gör det för jag brukar va böcker å allt skit undanför sängen :(

Nu ska jag snart se DH (desperate housewives) och sen göra vid mig..

TAKE CARE!

Så du sniffar lim, du sniffar lim? ..

... Nej det gör jag inte, har varit nykter hela veckan ;) haha, den låten var gårkvällens höjdpunkt ;) Alla diggar den ha ha ha. Jag var på tjejmiddag/fest hos min älskade kusin Madde! Det var mkt trevligt och MKT god mat :)



Kvinnorna, Carro fattas förstås ;)



Jag & Therese



födelsedags grisen som vann ny hjärna på Lotto (: HAHA

Men iaf, de var riktigt trevligt igår :) Thanks girls!

Annars är allt under kontroll, I think.
Idag ska jag bara slappa.. Imorgon kommer min 'normala' kusin o hon ska klippa mig, enbart topparna och tunna ut för jag vill nog behålla längden (?) .. jag har beslutsångest som vanligt..

Snart hoppas jag att det är mat ;) See ya later alligater !

No Stress.

Haaj!

"NÄR MAN ÄR TYST DÅ SÄGER MAN INGET, MEN OM MAN SÄGER NÅGOT TYSTNAR MAN EFTER ETT TAG OCH GÅR DÄR IFRÅN!" Steffen i Playa Del Sol är så jävla 'klyftig' ;)

Idag var det sååå kul när Osse sa en sak ha ha ha:

han sa att han slängt ALLA kläder sen 2008 i en UFF container, hahah, så vi som hörde det bara: EH?!
han bara: jag bara skoja :O
Vi bara: HA HA HA, hade ikke förvånat oss det minsta ;)

De va faktiskt kul att träffa alla igen, haha.

Stackars El Polacko som är sjuk :O

Ha det!






















Kissing in the moonlight !

Tja!

´Snacka om mkt smärtor ha ha ha.. först å främst i mina händer, båda två =( .. sen har min visdomstand börjar komma upp och det gör svin ont, sen har jag en förkyldningsblåsa på tungan och sen har jag ont i foten, gaah. haha, men humöret är på topp !

skolan börjar imorgon, roligt å träffa alla igen, men jobbigt att gå upp & gå å lägga sig i tid.. Jag har ju som vana att se DH lite innan tolv var dag nuhahaha.. de måste jag avvänja mig med, ska se ett avsnitt innan jag ska sussa tänkte jag.

Det kommer hända en del nu i januari.. både bra&dåliga. Dom dåliga vill jag inte ta upp här & helst inte prata om dom överhuvudtaget.
På fredag fyller Maddiiiis 19, då ska hon ha lite fest så då ska jag dit..
Nästa fredag fyller syrran fjortis.
Helgen efter det ska vi ha Öppet hus för frida&mamma
och efter det på torsdagen fyller mammut 40 !

Hektisk månad må jag säga, menmen de kommer väl lösa sig.. I guess.

Jag har bestämt mig för att om jag inte får praon i hbg ska jag ta lite semester från 'vardagen'..
Har ringt till höganäs och får praoa på ett hotell där & då ska jag passa på att bo hos lelle&anne-sofie!
Fast på tisdagen ska jag till min doktor så får se hur jag ska göra då, nya sprutor I guess =(
Men de kmr nog bli najs att åka till dom annars å bo där vid havet, då ska jag ut&gå elr ut&springa vid havet var dag, de e riktigt najs.. sen hade dom bastu , eller om de va ångbast så de kan no bli riktigt najs.
Jag&min syster ska även bo hos dom några dagar i sommar, de e riktigt kul eftersom vi inte träffar dom så värst ofta!
De ser jag framemot =)

Sen så sa farmor att eftersom att dom inte flyttat in i andra huset än får jag lov att sova där med kompisar å sånt :D haha, roligt vafan!
En grej som gjorde mig lite sur de va att min farmor inte vetat fråns nu vad jag har för ögonfärg, hon har trott typ att jag hade blåa ögon, känner man sig omtyckt?:) hahahahaha, lite ironiskt.

Nu ska jag snart sticka härifrån & se DH & försöka somna..

SUSSA SÖTT !

Himlen är oskyldigt blå

Idag va vi hos min morbror ute i strandbaden i höganäs =) Har inte vart i dethuset på 2 år kanske :p det har blivit mkt najs =)


Vi fick mat å fika där & det var mkt trevligt att träffa dom igen =)



dom bor knappt 10 meter från stranden =)
Jag&min syster vill bo hos dom ett tag i sommar, de va kul sist vi gjorde det!!

take care

Happy new Year

Jaha, då var det minsann 09 nu!
De va en lyckad nyårsafton hos Sanna igår!
De va: Jag,Sanna, Madde, Emma Torsten, Carro, Lexenius & Sebbe (: sen drog vi till Linda & deras fest (:


Sanna &Jag



Jag&Kusin



Lite av folken :)



Jag&Polski dansar ;D

Checka gärna in min bilddagbok för fler bilder ! : http://emziii91.bilddagboken.se

RSS 2.0