wrap your arms around me

YEYE, nu e det fredag ! Har varit skönt med en veckas ledighet. Senare ikv när jag Polacken :) Ska få åka hennes cadillac ;) We got skills that kills :) Ooh nu ringde polski ;D hon har vatt snäll mot mej (:

Imorgon ska jag till Nathalie & Parina :D

Take Care

It's all coming back to me

.. När jag lyssnade på pappas Meatloaf skiva häromdagen kom jag på at jag ikke e den enda som diggar Meatloaf ;D hahahahah, Johanna i klassen tkr med han e bra ;) Sen så va ju en polare en cooling när han höll en LP från Meatloaf ;)
Jag diggar Meatloaf fett mkt ;D Även Bob Dylan (:
jag har konstig musiksmak, jag ÄLSKAR takida = rock. Sen tykcer jag om Kate Pery & Lady GaGa = typ techno sak? Anna Hertzman = Ystads egna lilla kändis, hon e typ BÄST, jagälskar verkligen hennes röst!! Gå in på www.annahertzman.se & klicka på "Media" sen är där en länk för att höra hennes låtar, dom är inte till att underskatta, speciellt inte jullåten hon sjunger där & sen den duetten med perikles..... mmummma.

Idag har jag shoppat fett mkt :) Typ 5 tröjor & 3 tights/strumpbyxor, 6 champagneglas & fyra tabletter som matchar min nyss inköpta duk (: Mkt najs.
Imorgon e det sista dagen på lovet, både roligt o tråkigt :(
Meeeeeeen inatt ska det ju SNÖA :D

Ha det ;D

LALALA

Jennie&Josefin

Detta är Jennie&Josefin, passade dessa ungarna igår :) Från 3 på em till 2 på natten, deras päron va på ngn konsert i Köpenhamn. Vi kollade film, spelade spel, ritade & pysslade. Sen lagade jag mat åt dom :)
Dom gick å la sig runt 9, sen fick jag sitta ensam i 5 timmar ! haha, det var faktiskt ganska långrandigt, men skit samma ;)

Idag ska jag hjälpa mamma å imorgon e mamma ledig då skulle vi åka å shoppa :D Fett najs.


!!!!!!!

Om ikke jag träffar P-P-Parina på hela lovet kommer jag sakna ihjäl mig :'( Vi MÅSTE leka på lovet:D (v)

.. stanna världen en stuuuuuuuund (:

Wie, igår hade Gunilla ordnat värsta mingelpartyt åt oss, de va JÄTTE mysigt & JÄTTE snällt gjort :D
Sen så efter det åkte vi till Skäralid & skulle guida lide.



Najs dag må jag säga:)
hahaha, Putte sa såhär till mig: Asså Emma, du e vackrare än vad du brukar :O (jag hade ju klippt mig) hhahahahaha, trodde jag skulle dö av skratt!



Sen åkte jag till Polski så åt vi kebab och kollade film o sånt najsigt.



.. alla andra får varandra utom du å jag

Haajsan!
oh yes, nu e det bara imorgon kvar sen e det LOV! lite små najs.
Idag har det varit en ganska lugn dag, kändes ganska onödigt :( för vi hade bara små företagande sen på svenska skulle vi sett 'sleeping with enemies' men dom fick ikke igång projektorn :( sen glodde vi på en se&tradig film på engelskan, den hette väl 'flyga drake' jag somnade nästan :(..
Sen så gick jag iväg mot frissan, då mötte jag min chef & hon öste över jobbdagar til lmig xD haha jaja, jag ska väl jobba ngt så jag får pengr i december, lite lycklig jag blev när jag fick mitt lönekuvert ;) Jag jobbade 4 dagar & fick typ 3000 ;D Ja men iaf sen gick jag till frissan så klippte hon mig, sen åkte jag hem & sen åkte jag&mamma&frida å handlade. fick kläder av min mamma ;O skit snällt ^^
Imon ska vi till Skäralid&leka guider, hur det nu kommer gå xD hahah. Det ska dessutom regna :( lite trist menmen :)
Nu ska jag logga in på bilddagboken ist, checka gärna in den me & glöm ikke att kommentera
http://emziii91.bilddagboken.se

Ha det !



.. I'd lie for you and that's the truth!

Ännu en dag har gått & en dag närmare lovet. Jag ska snart ringa frissan för jag måste verkligen klippa mig, snacka om att mitt håre ovårdat. Mitt hår växer som ogräs både på gott&ont, de e ju positivt för om jag klipper mig o inte trivs vet jag att efter 1 månad e det typ lika långt som de va innan jag klippte mig & de som e negativte e att det kostar 300 kronor att klippa mig hos Linda :( haha men de e det faktiskt värt. Asså, jag undrar faktiskt en sak, jag&parina diggar ju 'puttin on the ritz' & när vi började med den så skrek alla! Men nuuuuuuu börjar dom med digga den -.- Helt sinnesjukt.
Igår så blev jag förvånad, en kille sa till mig att jag stack ut från mängden & ikke klär mig som alla andra ;O Vilket jag ikke vet om det stämmer menmen.

Idag kom äntligen Nathalie o hälsade på på skolan, ikke fel. Jag ska leka med henne på lördag, lite najs.
haha, vi stack till ICA & tyvärr blev jag så sugen på en pirog o blev bara tvungen att köpa den! haha, inte till att underskatta. & ngt annat som man inte ska underskatta är rostad majs med sån god krydda på. MUMMA! Bäst fö nikki tikki mazala att hon har med det imorgon med ;)

På lovet ska jag & parina ha filmkväll, sen ska jag jobba änsålänge bara som barnflicka ska kanske ringa till maxi o jobba där med lite, fast jag behöver nog en break :O.. men jag behöver pengarna :( Pust, beslutsångest.
Sen ska jag & mamma & Frida till Ullared. Sen måste jag leka med polski med, aw lilla polski vi e bara lite galna ibland :)

Hmm.. jag vill satsa stenhårt på polis yrket :O från ett samtalsämne till ett annat! Jag kände det igår, fick den känslan av att de e det jag VERKLIGEN vill med mitt liv! Men den stora frågan e ifall jag klarar det?? Kommer få se hemska saker, men samtidigt vill jag ha lite spänning i vardagen & jag vill hjälpa människor. Men om jag inte kan bli polis vill jag jobba nere i Ystad på turistbyrån, hotell elr någon annan turistattraktion, typ Cineteket eller något sånt skoj! De e ikke fel alls. Sen vill jag bo i en skånelänga, vitt putsat vinkelhus, med elr utan korsvirke. De ska va ett gammalt hus med många kaminer o gärna fin utsikt. & självklart vill jag ha en snygg&snäll man & 2 barn, gärna flickor men min mamma tror att jag kommer få 2 pojkar HA HA. Så ska jag ha sån gammeldags stil i mitt hus, haha, jag handlar massa sånt fint porslin med gammeldags motiv typ, haha jag har fina dukar och ja.. allt sånt najs man behöver. Sen har man ju snälla päron som kommer hjälpa en mkt tror jag. Pappa ska snickra mina möbler o sånt, de kommer ju inte bli fett najs med sånt som andra inte har! Jag har redan bestämt vissa saker han ska göra.

Jag fick lite arv från Thore av farmor (Thore e farmors pappa som gick bort i somras) för dom pengarna ska jag köpa lite Klippan Keramik & något fint från Klippans Yllefabrik för jag vill gärna ha något härifrån, eftersom att mamma&pappa med nog ska flytta härifrån efter att jag&frida slutat skolan så kan jag ju inte be dom handla ;) Fast jag MÅSTE upp hit & hälsa på mina polare..


De blev ett relativt långt inlägg idag haha,. typ ingen som kommer orka läsa ;P
Sköt om er !



& det regnar & regnar

Hajs majs, idag har det varit ytterligare en skoldag.  De sög lite smått att jag försov mig... & grejen va det att jag blev DYNGsur å najsigt som de e så va det ju 'jätte' varmt i vår turismsal ;D haha..
Idag va jag faktiskt jätte snäll mot min mamma, hon fick en blomma av mig :)
& glad blev hon!
YEYE, nu ska jag snart ner o äta, vaddå längta efter mat, de e inte till att underskatta! Sen ska jag fota pappas mästerverk så jag kan visa dom för Gunilla imorgon :)

Sköt om er !


Utkast: Hejsan! Idag ...

Hejsan!
Idag har det varit födelsedags kalas i skolan, Gunilla&Parina! De va mkt skojsigt.
Nu går man äntligen bara en vecka till i skolan sen e det LOV! liiiite najs!
På lovet ska jag jobba - som barnflicka & kanske på ICA Maxi ifallde behövs.
Lite gutt å träffa ungarna igen, dom e så söta (:
Jag tycker mkt om barn & ibland längtar jag tills jag får egna små bebisar! HAHA.
Jag har absolut inget planerat till helgen, (tror jag)..
Jag ska iaf iväg & handla på fredag :) LÖNING you know ;)
De kommer inte sitta fel!
På onsdag e det exakt en månad till min födelsedag, wiiie ;D
De va väl allt för mig idag.
Ha det gutt.



wie

Sen vill man ju klart ha med bilder sen idag !
Gunilla&Parina


HP07-turism


YEY

jag e bara tvungen till att lägga in lite bilder från skolan & mina nära & kära:)




Detta är min söda polski vän :)

Lilla Polski i sin älskade Cadillac!




Jag,Marlene&osse!  Ferre hos mig !

Jag, marlene&Osse

haha, detta är jag & madde för cirka 7 miljoner år sen, på den tiden hade jag sviiin långt hår :)

Jag&Madde för 7 miljoner år sen! haha

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0