Veckans video

http://www.youtube.com/watch?v=oKrE8P0k7tc 


GRIS - grisarnas rätt i samhället.

I fredags så efter skolan städade jag huset sen åkte jag och mamma till Väla, där jag handlade en skjorta (:
Sen åkte vi vidare till Familia och där handlade jag en svart väst (:
Efter det åkte vi till OJ och handla sen skjutsa hon mig till Parina, så kollade vi på  Eurotrip, HAHA SJUKT JÄVLA ROLIG. Jag låg ner på golvet och grät av skratt, fyfan va kul det var.
FÖRLÅT för att jag spillde iste i din säng =/ haha.
Igår sov jag skit mkt å så, det var behövligt. Sen åkte jag till Sanna, så åt vi sallaT och kollade på Kändisdjungeln enbart för att Karl-Petter va sassy för typ 3 år sen ha ha ha. Och han vann med ;)
Sen var vi iväg på vårt hemliga äventyr, fyfan. hahahaha. Så kom jag på GRIS - grisarnas rätt i samhället, vilket jag TROR att parina med tyckte va kul :S för jag smsa henne.
Idag ska jag nog kolla runder lite på UF's hemsida och sen se om där är ngt jag ska plugga till veckan och ja jag kom nyss på samhällen ;P Yeye, nästa projekt när jag blivit lite vaken i skallen.
Praktik imorron, jag fasar tyvärr för denna veckan för denna kommer vara kämpig ! Menmen, I will survive. Jag ska skriva in mig på körskolan antingen denna veckan eller nästa, ska snacka med päronen... sen..

Naken i min säng, ligger min karl medans jag är på toa och skiter.
Kliar mig i baken, stoppar mina fingrar under din näsa, é du vaken?
Ingen är så fräck som jag, ingen har sån häck som jag.
HJÄRNTVÄTTARLÅTEN :D


IN THE NAME OF LOVE!


Puttin' on the ritz

Igår och idag var det praktik igen, de va kul! Man börjar verkligen känna sig behövd, alltså för barnens skull. Dom kommer springade till mig så fort det är något och ja, dom har ju "lärt känna" mig nu. Så var jag i småbarns huset idag, så sen efter 14 gick jag in till dom större barnen. Så sa den ena ungen: Har du varit här HELA dagen? jag har inte sett dig! Så svarade jag: Nä men jag har varit hos dom små barnen idag. Har du saknat mig ;)? (mest på skoj) Så ungen bara: Jaaa, jag har tänkt på dig flera dagar nu! Så fyllde den andra ungen i: JAG med.....
Det är jätte kul! =)
Imorron är det skola igen, både på gott&ont, hade gärna slutat i tid iaf, fyra är lite för sent för sen är jag inte hemma fråns 16.45 :( Ska nog tigga skjuts av pappi för han kan gått köra inom Klippan för min skull, mohaha. Larz-KristerZ.
Jag fick pengar i lördags av min farmor, så jag ska fan köpa något fint för jag ska nog till Väla på torsdag eller fredag med modern. :)
Imorron ska jag träffa parina&oskis igen  ! NAJS!


HEAVEN IS A PLACE ON EARTH

denna helgen har vatt najs! Vatt med trevligt folk och sen vilat med, för det är behövligt.
Jag har egentligen inte mer att säga just nu, för snart ska jag ner å äta kylling imorron är det praktik. Kommer lite bilder ifrån helgen, tack hesten för du kunde komma ändå och tack alla andra <3







IT'S THE FINAL COUNT DOWN !

http://www.youtube.com/watch?v=DmucdH0g6tM
http://www.youtube.com/watch?v=zLfZ-J2VXQY

Checka in videona ;)

Maaaaaaaalmö, parkernas stad !

Idag stack HP, SMEK, SMID till malmö på UF kick off! Bussfärden var iaf skojjig men själva föreläsningen va inte så kul, men nu har vi alla fått klart för oss hur allt ska skötas osv, och ja när man känner HP07 så vet man att de går in genom ena örat och ut genom andra om man inte traggar ett tag.




Det var allt för mig !
over and out!


ANOTHER ONE BITES THE DUST

åååh jag bara älskar Queen.





så jävla bäst.

PAPARAZZI


Fest tema idag i skolan för oss HP-07.
Från  vänster; Oskar, Patrick, Anna, Jag, Stephanie, Hampus, André, Josefine och Johanna



SÅ SANT SÅ!



Heffa&Heffa :D



Vårt sexiga skolfoto!



ja, ballongen, parina & hampus.

Ja som ni ser har vi haft fest tema och dt var sjukt jävla kul. Bästa skoldagen :D lätt ett minne för livet!


"JAG MÅR BRA, DET SNURRAR BARA I MIN SKALLE!"

- ja, så mkt tröga saker man säger när man är lite full.
jag har ikke så mkt att säga mer än att de va SKIT kul igår och jag å madde festar typ aldrig så detta va riktigt KUL alltså! Vi är lite bakis idag å funderar på att åka till Klippan å handla KE-BAB senare ikv, får se vad man orkar ^^
äsch lägger upp lite bilder ist ^^



jag å madde på dessa bilderna ovanför


Josefine, Fredrik å Ronja


frida&jag (hon tog mitt cider glas för de skulle se bra ut;)


Sofia, jag å madde



haha, en bild säger mer än tusen ord;)


haha sassy!

som sagt SKIT ROLIG KVÄLL!

SNAP, PTSCCCH

http://www.youtube.com/watch?v=GI0L8DHNPK0
KOLLA FÖR HELVETE =)

We've got a good thing goin'

haha igår kväll/natt hände 2 roliga saker. Jag skrev till Olsson att jag skulle sova, så efter ett tag hände detta:

E - Väl otil flu.
O - Va ?
E - Oxiu övar.
O - Haha, låter ju bra, skulle inte du sova? xD
E - Dow aj ngt fält max ej. gulst.
O - Gå och sov igen emma, det känns som att du behöver det :) Vi hörs imorgon!
E - HAHA LILLA OLSSON DU ÄR SÅ FÖRSTÅENDE :D Jag bara skojar med dig ;) Jag kan ikke somna.

Sen skrev han typ att han trodde jag skrev i sömne och att han skulle försöka ta hand om mig å sånt haha. Han är så sneeeel!
Bara för det bjuder jag på en JÄVLIGT gammal bild ;)



Sen jag och Parina whina om män .. :

E - Var inte så säker. Killar är pain in the ASS!
P - Är vi masokister? (folk som älskar smärta)
E - Nej :( Men alla killar borde lära sig beteende vetenskap, etik&moral och psykologi!  (tar tillbaka alla, för de gäller inte alla)
P - haha.


Idag så filmade Osse ny film, haha nya medverkande: Samhällslärare Mattias, anna, stephanie, aleksandar, putte, andre =) den ägde, kommer upp på bloggen sen så jag länkar :P




TREVLIG HELG FOLK'S ! PUSS!


Sexy bitch

Jag är jävligt stressad (oops, svordom nr.1) , har super duper mkt att göra på vardagarna så jag vet ikke hur tiden ska räcka till, först å främst är det praktik mån-tis och då hinner jag inte göra ngt efter åt, tisdagar går jag till 4, men de som ska göras är iaf hitta sponsorer till UF, sen ska jag fotas å fixa ett legg, haha känns ikke så lönt egentligen men när jag är 18 ska jag fan ut och inte vänta tills jag fått mitt driverslicens ;) sen ska jag försöka hinna börja träna, åka till farmor och snart är det slutet på september & början på oktober å då ska jag börja på körskola sen är dagarna helt lost pga det. Mohaha kommer nog bli ett jäkligt hektisk tid fram tills jul, men de blir nog bra. Blir nog roligt i slutändan, jag är laddad inför allt känner jag.
Hmm, imorron är det skolan till typ 1, sen ska jag nog bara chilla eftersom att jag är jävligt trött med. Sen på lördag ska jag och madde skaka ass och supa på marias 30årsfest haha.
 

Eftersom att ni redan sett dessa bilder i föregående inlägg så får dom vara små !
Imorron blir det att träffa Ossekorven&P-p-parina igen ;D
PUSS!

I'll love you always, forever

Igår var jag och Madde på bio, trodde fan att det skulle sluta illa påvägen dit.. Det regnade så mkt så vi såg ikke vägen och fick köra i typ 4ans växel på motorvägen!!! Det kunde fan gått illa ! Men vad skulle man göra när man var mitt i det? Vi såg "Beck - I Stormens Öga" - den va SKIT BRA! Verkligen ett filmtips :P och martin becks granne är ju så jävla normal ;) så har han flyttat till våningen nedanför så hade han ett sånt plakat på ena sidan stod det "En stänkare!?" och på andra "Gott va?!" hahahaha.
Den filmen va så SJUKTBRAAAAAA !



Idag så va jag hos farmor å hjälpte henne lite, sen åkte jag å mamma å pappa å plocka svamp. Jag ville med för då fick jag köra :P




HAHA OBS JAG ÅT IKKE DESSA SVAMPARNA!
Men dessa va faktiskt läskiga:P lös upp i hela sköven

Allt för mig, pusshaj

DAY 'N NIGHT

Igår var det skola igen, de va väl najs majs (: Känns dock konstigt att säga till polarna "ses på ONSDAG" när man är van vid att säga "ses på MÅNDAG" .. Men vi kommer in i den banan med (:
Efter skolan åkte jag och mamma till Familia, vi skulle köpa nya skor till Marias 30årsfest nästa helg. Jag köpte nya stövlar, dom va skit fina :) Och X i taket men jag köpte fan tomme nya jeans, jag har så gått som levt på tights och tunikor nu hur länge som helst ;) Och jag och madde känner oss som fetto när jeansen åker på men där är ikke mkt att välja på. Dom va skit snygga iaf ^^
Sen kom Madde, så åkte vi till Preem och hyrde en skräckis baserad på en sann händelse, det är såna filmer som tilltalar mig och madde. Den va faktiskt bra och ganska läskig med, så var det sånt kusligt väder med blåst och regn och vi satt i det andra huset med mkt levande ljus och den skräckisen mohaha. Scary ;)
Dessutom messa madde mig att det ar fullmåne, ännu mer läskigt ^^




Radio GaGa


Ska jag ha svart hår ?


 Eller blont/brunt?

Inte för jag tänkt färga det nu, men om typ en månad eller två.


Advertising Space

Jag är trött, sjukt trött. Anton låg innan hos mig, trodde jag skulle somna när han sov å halv snarka! Finns inget bättre än att bara dega i soffan efter en dag i skolan när man är trött ådet regnar och kolla på beverly hills!
Robbie Williamsär snygg ibland,speciellt på denna bilden. MUMMA!


Allt från moi, over and out

Broken-hearted girl

Jaha, då var dessa 2 dagarna på praktiken avklarade, det är verkligen jätte roligt. När vi satt och åt middag, så satt jag själv inne matrummet med 6 barn, så var där 2 killar så sa dom såhär; "Killarna är starkare än tjejer MEN tjejer är smartare än killar"
ha ha ha, om bara killar i min ålder kunde erkänna det. Då vore alla bråk oväsentliga, för det finns ju vissa som klankar ner på tjejer och det är illa, illa!
Jag orkar ikke skriva mer nu för jag ska duscha och sen kolla tv och vila min lilla rygg.
Skola imorron, see ya!


RSS 2.0